Share

Cunoaște-ți pantofii de fotbal favoriți

Ghetele de fotbal, cunoscute și sub numele de pantofi de sport sau crampoane în America de Nord, sunt în general un articol de încălțăminte atletică purtat în special atunci când se practică un sport profesionist. Mănușile de fotbal, cunoscute și sub numele de șosete sportive sau mănuși de fotbal în America de Nord, au mici crampoane pe talpa exterioară pentru a ajuta la aderența pe suprafețe moi. Deși mănușile de fotbal nu seamănă cu crampoanele folosite la alte încălțăminte sportivă, talpa lor este concepută cu o talpă mai groasă pentru a oferi mai multă aderență. Mănușile de fotbal sunt purtate atât de jucătorii amatori, cât și de cei profesioniști.

Există diferite tipuri de ghete de fotbal disponibile în funcție de nivelul de joc, cum ar fi recreațional sau semi-profesional. Ghetele de fotbal sau șosetele sport diferă de adidașii normali prin faptul că au tălpi mai groase care sunt cusute cu crampoane conice. Crampoanele ajută la asigurarea tracțiunii pe un teren moale, precum și la asigurarea tracțiunii pe o suprafață dură.

Pantofii de fotbal sau ciorapii sport sunt concepuți diferit față de adidașii de baschet, deoarece au un design foarte diferit, constând în trei șireturi care se înfășoară în jurul piciorului de la vârf până la capătul șosetei. Degetele facilitează mișcarea și aderența pe suprafață datorită numărului mare de crampoane suprapuse. Această caracteristică unică asigură o tracțiune suplimentară pe teren moale. Ghetele de fotbal cu lamă sunt folosite pe iarbă și au lame mici atașate la partea din spate a pantofului. Acestea sunt concepute pentru a oferi tracțiune pe suprafețe netede sau pe terenuri utilizate pentru antrenament sau sporturi recreative. Verificați și: https://www.r-gol.com/ro/jambiere-de-fotbal